Waarom JACOPS?

Hoewel JACOPS één van de laatste echte familiebedrijven is op de markt, houden wij meer dan goed stand tussen gekende multinationals.
De reden daarvoor is eenvoudig: de klant is tevreden, - en iedereen weet - tevreden klanten komen terug.

Dankzij een vast personeelsbestand (weinig wissels) beschikken wij over heel ervaren mensen. Deze worden voortdurend bijgeschoold bij leveranciers van toestellen en materieel bij eventuele aankopen en/of nieuwe ontwikkelingen. Door onze jarenlange nauwe contacten met deze leveranciers kunnen wij aanspraak maken op heel concurrentiële prijzen.

Een andere troef is onze ligging. Met onze 2 vestigingen kan men zich zeer eenvoudig zowel in het noorden als zuiden van ons land verplaatsen. Beide vestigingen bevinden zich langs de autosnelweg.
Tenslotte kunnen wij teren op meer dan 50 jaar relevante ervaring in een wijd gamma van activiteiten, waarin wij in de loop der jaren een heel uitgebreid en polyvalent machinepark hebben uitgebouwd. Dit machinepark wordt onderhouden en vernieuwd in ons eigen garage.
Dat de projectingenieur zelf het eigen project van A tot Z begeleidt en opvolgt impliceert een nauwe betrokkenheid en een pertinente wil om het project tot een goed einde te brengen, tot tevredenheid van de klant.